ORDER TICKETS

Attending more than one performance?

Click to view all tickets and order in one purchase.
 

Musicians

José Andrés Navarro Silberstein
Justyna Jarzab

Koenraad Spijker

Maria Victoria Molina Atienza

Mischa van Tijn

Yundu Wang

Programme

Reich | Six Pianos

De ATP-musici spelen tijdens het slotconcert in TivoliVredenburg op 4 maart een gedurfd programma met een glansrol voor de 6 deelnemende pianisten. Samen voeren zij Steve Reich's 'Six Pianos' uit: een minimalistische werk met een verraderlijke simpliciteit in ritmische patronen. Met iedere pianist op een eigen vleugel ligt voor hen de uitdaging in het samenspel. 

 

Onze musici hebben een week de tijd om dit ritmisch zeer uitdagende werk in te studeren en worden daarbij begeleid door Jeroen van Veen en de ATP-docenten. Het werk wordt zelden uitgevoerd, wat jammer is want op cd zijn de zes piano’s moeilijk van elkaar te onderscheiden. Juist die live-beleving van die zes instrumenten die op het podium één worden is zo fascinerend. 

Mocht je niet naar het eindconcert in TivoliVredenburg kunnen komen dan is er altijd nog deze try-out om alsnog dit indrukwekkende stuk mee te maken. 

 


Date 

Thursday 01 March 2018


Time 

to be announced


Venue

to be decided

TRY-OUT: REICH

 

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2 – D 42
6711 JC EDE (GLD)
The Netherlands
www.akoesticum.org

VENUE

Akoesticum is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer: slechts 2 minuten lopen vanaf intercitystation Ede-Wageningen (via perron 1b). Aan de achterzijde van Akoesticum is gratis parkeergelegenheid. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.

 

2018 © Akoesticum  For Questions /  contact us at talentprogramme@akoesticum.org                                         Created by 20|80